Τις ευχές του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Γάνδη στέλνει μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Για τον πρώτο αγώνα της Φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 19:45, στο Γήπεδο Τούμπας, την Γάνδη.
Σε μία «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα όπως αναμένεται στο «σπίτι» μας, οι φίλοι του Δικεφάλου με τον μοναδικό παλμό και την ξεχωριστή φωνή τους, καλούνται να δώσουν «φτερά» στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ.
Ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ΠΑΟΚ, ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον βάλει σε θέση ισχύος ενόψει της «ρεβάνς» του δεύτερου αγώνα στο Βέλγιο.
Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να τα δώσουν όλα στο χορτάρι του ιστορικού γηπέδου μας, και να πάρουν μία νίκη η οποία θα δώσει χαρά σε όλο τον Λαό του ΠΑΟΚ.
«ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ!»
Δείτε επίσης: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα με το ΠΑΟΚ – Γάνδη να ξεχωρίζει
- Κρήτη: Σκάφος με 500 μετανάστες εντοπίστηκε νότια της Γαύδου και οδηγήθηκε πίσω από τις λιβυκές αρχές
- Πιέσεις από ΗΠΑ: Αναγκαία η παράδοση εδαφών από την Ουκρανία στη Μόσχα
- Η απόφαση του Άχμεντ αλ-Άχμεντ: Ο ήρωας που σταμάτησε την επίθεση στο Μπόνται
- Σχέση με την Ελλάδα: Ευκαιρία για την ευρωπαϊκή προοπτική της Μολδαβίας
- Συμβολικό κλείσιμο γέφυρας στον Πηνειό από αγρότες στα Τρίκαλα
![]()
