Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ευχαριστεί τη ΓΓΑ και τον υφυπουργό Αθλητισμού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που έλαβε ο σύλλογος, μέσα από την ένταξη του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. 

propoli

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Σε αυτήν την πολύ δύσκολη, ειδικά για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, εποχή της πανδημίας, τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν, τόσο εμάς, όσο και τα υπόλοιπα σωματεία της χώρας, να συνεχίσουμε τον αγώνα της επιβίωσης, που δίνουμε, για τον αθλητισμό των παιδιών μας.
Είναι σημαντικό, ότι σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, ο Υπουργός των Σπορ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το κράτος συνολικά, έδειξαν αντανακλαστικά και στάθηκαν στο πλευρό των σωματείων, για να μπορέσουν αυτά, να συνεχίσουν το έργο τους. Διαφορετικά θα είχαν εξαφανιστεί.
Τόσο με αυτήν την έκτακτη επιχορήγηση, για τα σωματεία που εντάχθηκαν στο Μητρώο, όσο με τα επιδόματα για εργαζόμενους στα σωματεία, αθλητές και προπονητές, σε αυτό το lock down, αλλά και στο προηγούμενο, ο αθλητισμός είναι από τις λίγες φορές που βρήκε τέτοια στήριξη.
Επιπρόσθετα, σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λευτέρη Αυγενάκη, για την ευαισθησία και την στήριξη που παρέχει και στο άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου».

©Πηγή: amna.gr

Loading