Απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Φέντερερ στο φετινό Wimbledon, καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.
Ο πιο πρόσφατος αγώνας του οκτώ φορές Ελβετού πρωταθλητή του Wimbledon ήταν στο περσινό Wimbledon, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί στην τρίτη επέμβαση στο γόνατο μέσα σε δύο χρόνια.
«Προς το παρόν, δεν τον φαντάζομαι να παίζει Wimbledon», δήλωσε ο Λούθι στην εφημερίδα Tages-Anzeiger, σύμφωνα με την Independent.
«Δεν λέω ότι είναι αδύνατο, αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτή τη στιγμή», είπε. «Είναι ακόμα στη φάση της αποκατάστασης. Όχι μόνο πρέπει να χτιστούν οι μύες του γονάτου και των ποδιών, πρέπει να ενισχυθεί ολόκληρο το σώμα. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας.»
Όταν ο Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ο 40χρονος 20 φορές πρωταθλητής Grand Slam αναγνώρισε ότι η επιστροφή στο ATP Tour θα ήταν μια πρόκληση.
«Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια αχτίδα ελπίδας για να επιστρέψω στην περιοδεία», είπε ο Φέντερερ σε ένα βίντεο εκείνη την εποχή.
«Είμαι ρεαλιστής, μην με παρεξηγείτε. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι σε αυτή την ηλικία να κάνω άλλη μια επέμβαση και να το δοκιμάσω, αλλά θέλω να είμαι υγιής.»
Δείτε επίσης: Μπακς: Νίκη κόντρα στους Μπουλς με 6ο σερί double-double του Αντετοκούνμπο
- Γεραπετρίτης – ΥΠΕΞ Αιγύπτου: Διαβουλεύσεις για την επέκταση της συμφωνίας Ελλάδας – Αιγύπτου για την ΑΟΖ
- Νέο Περιφερειακό Ιατρείο Προαστίου: δρομολογούνται οι εξελίξεις μετά τη συνάντηση στον Δήμο Παλαμά
- Νέο άλμπουμ των Oasis: το αινιγματικό μήνυμα του Λίαμ Γκάλαχερ που άναψε ξανά τις φήμες
- Ημέρα Μίμης Δομάζος: Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ δίνει το παρών στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου
- Θεσμική αναγνώριση για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με το βραβείο Ζαχάροφ
![]()
