Τους 11 Παραολυμπιονίκες που επέστρεψαν στην Ελλάδα υποδέχθηκε σήμερα ο γγ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρώτας και ο ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ Κώστας Σιάχος.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατά την άφιξη του ανέφερε ότι: «Νίκησα αφού προσπάθησα, Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω για να γοητευτούν και να μην απογοητευτούν αυτοί που θέλουν να ξεκινήσουν»
Σε παρόμοιο κλίμα και οι δηλώσεις του Κώστα Τζούνη: «Είναι τιμή για οποιοδήποτε αθλητή να πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την τέταρτη θέση που πήρα και για το Παγκόσμιο ρεκόρ που έκανα».
Η Δώρα Πασχαλίδου τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων να εκπροσωπώ την χώρα μου. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη μπήκα μέσα στην 8άδα»
Δείτε επίσης: Φαν’τ Σχιπ: «Αν παίξουμε με αυτή την ενέργεια θα έχουμε καλά αποτελέσματα»
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr