Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς επισκέφθηκε τον μάνατζερ του στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την είδηση που τον ήθελε νεκρό
Στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» στο Μιλάνο, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Σουηδός διεθνής επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προκειμένου να επισκεφτεί τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Μάλιστα νωρίτερα ιταλικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους και η Gazzetta dello Sport, «ανακοίνωσαν» την είδηση του θανάτου του 54χρονου Ιταλού μάνατζερ, κάτι που λίγα λεπτά αργότερα διαψεύστηκε.
Ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa: «Είμαι εξοργισμένος με τα τηλεφωνήματα ψευτοδημοσιογράφων που κάνουν εικασίες για τη ζωή ενός ανθρώπου που αγωνίζεται».
Στο μεταξύ, πολλοί παίκτες έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά τους δίκτυα μηνύματα για τον Ραϊόλα, ανάμεσά τους και ο Μάριο Μπαλοτέλι: «Σ’ αγαπώ, κράτα γερά», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε επίσης: Λίβερπουλ: Για πάντα στο λιμάνι ο Κλοπ
- Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στην περιοχή Πετροπάβλοφσκ-Καμτσάτσκι της Ρωσίας – Κίνδυνος για τσουνάμι
- Σεισμός 7,8 βαθμών πλήττει τη χερσόνησο Καμτσάτκα
- ΠΑΟΚ: Εκτός μάχης ο Κένι λόγω ίωσης
- Ισραήλ: Στρατιωτικές επιθέσεις σε πολλές περιοχές του νότιου Λιβάνου
- EuroCup γυναικών: Δραματική ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, σβήνει το όνειρο για πρόκριση