«Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Σπαρτάκ Πλέβεν με Σμιθ, χωρίς Χρηστίδη»

«Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Σπαρτάκ Πλέβεν με Σμιθ, χωρίς Χρηστίδη»

Στοχεύοντας να τριπλασιάσει τις νίκες του, σε ισάριθμες υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, προετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο, για τη European North Basketball League, τη Σπαρτάκ Πλέβεν (19:45), ο Ηρακλής.

Ο «Γηραιός» άρχισε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του με εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στη Ρίγα Ζέλι, ακολούθησε η εντός έδρας επικράτηση απέναντι στους Νιούκαστλ Ιγκλς, σερί που επιθυμεί να διευρύνει στο Ιβανώφειο, περιμένοντας τη βουλγάρικη ομάδα.

Θεατής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο έμπειρος σέντερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, γεγονός που τον αποκλείει από τα πλάνα του Ζόραν Λούκιτς. Αντίθετα, ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Κρις Σμιθ, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό και είναι έτοιμος να συμμετάσχει.

«Μετά τα δύο συνεχόμενα πετυχημένα αποτελέσματα, η ομάδα μας καλείται να δώσει ένα ακόμη σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Spartak Pleven, έχοντας ως στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στη διοργάνωση.»

Ο Σταύρος Ευγενειάδης, βοηθός προπονητής στον Ηρακλή, ανέφερε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία στηρίζεται κυρίως στην επίθεσή της, κάτι που φαίνεται και από τους 85 πόντους που πετυχαίνει ανά παιχνίδι.»

Η βουλγάρικη ομάδα έχει ρεκόρ 2-1 στη διοργάνωση, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αφού θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Loading

Play