Ο Νίκο Γουίλιαμς έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να ολοκληρώσει την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρει η «El Chringuito de Mega», ο 22χρονος Ισπανός διεθνής εξτρέμ έχει ήδη ενημερώσει τον σύλλογο του Σαν Μαμές σχετικά με την πρόθεσή του να λύσει το συμβόλαιο που υπέγραψε την 1η Δεκεμβρίου 2023, με σκοπό να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στην Μπαρτσελόνα.
Η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo» αποκάλυψε ότι η πληρωμή της ρήτρας αποδέσμευσης, η οποία εκτιμάται σε 58 εκατομμύρια ευρώ συν 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου ή την Τετάρτη 2 Ιουλίου.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Νίκο Γουίλιαμς θα αποδεχτεί την προσφορά ανανέωσης με αυξημένο μισθό και καλύτερη φορολογική μεταχείριση, ωστόσο, ο επιθετικός είναι πολύ σαφής ότι το μέλλον του βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ