Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία αρνήθηκε τον Ολυμπιακό και υπέγραψε με τους Σαν Αντόνιο Σπερς για two-way συμβόλαιο. Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Summer League, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα, βρήκε τελικά συμβόλαιο στο NBA και θα αγωνίζεται στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Η ομάδα του Σαν Αντόνιο του προσέφερε two-way συμβόλαιο, επιβεβαιώνοντας την απόκτησή του. Η απάντησή του προς τον Ολυμπιακό ήταν αρνητική, απορρίπτοντας την πρόταση που του έγινε για να μετακομίσει στην Ευρώπη και την Euroleague.
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν έντονη παρουσία στο Λας Βέγκας, με τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Νίκο Λεπενιώτη και Χρήστο Μπαφέ να παρακολουθούν από κοντά πολλούς παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία. Ο παίκτης πέρασε την περασμένη σεζόν στην G League, προτού κάνει το άλμα του στο NBA. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, αγωνίστηκε για τους Μέξικο Σίτι Κάπιτανς και στη συνέχεια εντάχθηκε στους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς με διμερές συμβόλαιο με τους Τζαζ, πριν επιστρέψει στους Κάπιτανς.
Ο Τζόουνς-Γκαρσία είχε μια εξαιρετική σεζόν, με αποτέλεσμα να επιλεγεί στην ομάδα All-Rookie της G League, καταγράφοντας εντυπωσιακούς μέσους όρους 24,7 πόντων, 7,7 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ ανά αγώνα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr