Ο Σάββας Παντελίδης παραμένει στον Αστέρα Τρίπολης, ανανεώνονται τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ο Σάββας Παντελίδης παραμένει στον Αστέρα Τρίπολης, ανανεώνονται τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει και την επόμενη σεζόν τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ σήμερα με ανακοίνωση της. Επίσης, η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων της με τους Νίκο Καλτσά, Φεντερίκο Μακέντα, Χουλιάν Μπαρτόλο και Νίκο Παπαδόπουλο. Η θετική πορεία της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, με τον τερματισμό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την παρουσία στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες του αγωνιστικού τμήματος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

    «Ο ASTERAS AKTOR οργανώνει το αγωνιστικό τμήμα για την σεζόν 2025-2026. Μετά την επιτυχημένη διαδρομή στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, προπονητής της ομάδας μας παραμένει ο κ. Σάββας Παντελίδης. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ASTERAS AKTOR για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και μια ακόμη περισσότερο επιτυχημένη σεζόν. Ευχόμαστε στον προπονητή μας δύναμη, αποφασιστικότητα και καλή συνέχεια στο έργο του. Επιπλέον, ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι με την παρουσία τους επιβεβαιώνουν τις υψηλές φιλοδοξίες που έχουν με τον σύλλογό μας.

    Ο Νίκος Καλτσάς, ο Federico Macheda, ο Julian Bartolo και ο Νίκος Παπαδόπουλος ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ASTERAS AKTOR, φιλοδοξώντας όλοι μαζί να καταφέρουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους. Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας υγεία και καλή επιτυχία στη νέα σεζόν. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ASTERAS AKTOR για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 συνεχίζεται με εμπιστοσύνη και όραμα τη συνεχή βελτίωση της ομάδας μας».

Loading

Play