Οι Άγγλοι σχολίασαν με πολύ θετική ματιά την εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη
Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Χρήστου Τζόλη στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο Λιχτενστάιν, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να σκοράρει τα δύο από τα τέσσερα γκολ στο 38′ και στο 96′.
Οι Άγγλοι μάλιστα, αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής με αυτόν τον τρόπο έστειλε…μήνυμα στον προπονητή της Νόριτς Ντιν Σμιθ ενόψει των αγώνων που έρχονται με Μπράιτον και Μπέρνλι.
Όπως τονίζουν μάλιστα, ο Έλληνας παίκτης, «υπενθύμισε έγκαιρα στον Ντιν Σμιθ τι μπορεί να κάνει και θα του δώσει τροφή για σκέψη ενόψει των αγώνων της Premier League με Μπράιτον και Μπέρνλι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος».
Δείτε επίσης: Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Ραφίνια της Λιντς
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

