Οι Άγγλοι σχολίασαν με πολύ θετική ματιά την εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη
Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Χρήστου Τζόλη στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο Λιχτενστάιν, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να σκοράρει τα δύο από τα τέσσερα γκολ στο 38′ και στο 96′.
Οι Άγγλοι μάλιστα, αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής με αυτόν τον τρόπο έστειλε…μήνυμα στον προπονητή της Νόριτς Ντιν Σμιθ ενόψει των αγώνων που έρχονται με Μπράιτον και Μπέρνλι.
Όπως τονίζουν μάλιστα, ο Έλληνας παίκτης, «υπενθύμισε έγκαιρα στον Ντιν Σμιθ τι μπορεί να κάνει και θα του δώσει τροφή για σκέψη ενόψει των αγώνων της Premier League με Μπράιτον και Μπέρνλι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος».
Δείτε επίσης: Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Ραφίνια της Λιντς
- Χάος και 26 συλλήψεις μετά τη νίκη των Νικς στους τελικούς του ΝΒΑ
- Νέες στρατηγικές για τον έλεγχο φοροδιαφυγής: Πώς θα επιλέγονται οι υποθέσεις
- Εθνική ανδρών: Θρίαμβος με 3-0 επί του Αζερμπαϊτζάν στην European League
- Εγκληματική οργάνωση διαφθοράς σε πολεοδομίες της Αττικής: Απαιτούσαν έως 30.000 ευρώ για εξυπηρετήσεις
- Σοκ για τον Αϊμέν Χουσεΐν: Πολύωρη ανάκριση στις ΗΠΑ πριν το Μουντιάλ 2026
![]()

