Ο Τζον Τέρι εκφράζει το όνειρό του να προπονήσει την Τσέλσι

Ο Τζον Τέρι εκφράζει το όνειρό του να προπονήσει την Τσέλσι

Προπονητής μερικής απασχόλησης στην ακαδημία της Τσέλσι, ο Τζον Τέρι συνεχίζει να βλέπει μεγάλα πράγματα για το μέλλον του. Ένας διαχρονικός θρύλος των Μπλε, με πάνω από 700 εμφανίσεις μεταξύ 1998 και 2017, ο Τέρι έχει ήδη προσθέσει εμπειρία στο βιογραφικό του από το 2018, υπηρετώντας ως βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα και στη συνέχεια στη Λέστερ.

Ο 44χρονος Άγγλος στοχεύει τώρα να επιστρέψει στα μεγάλα πρωταθλήματα, στον πάγκο της ομάδας της ζωής του. «Αυτό που μου λείπει είναι να είμαι προπονητής της Τσέλσι, είναι το τελευταίο μου όνειρο», εμπιστεύτηκε στον λογαριασμό του στο TikTok. «Μετά από 22 χρόνια ως παίκτης, έχω μάθει αρκετά για να ηγηθώ μιας ομάδας και νομίζω ότι θα ήμουν ένας πολύ καλός προπονητής. Αποσύρθηκα μετά από 22 χρόνια παιχνιδιού κι έχω μάθει αρκετά για να ασχοληθώ με την προπονητική».

Ο πρώην αμυντικός έχει ήδη δοκιμάσει την τύχη του: «Έκανα συνεντεύξεις, αλλά η απάντηση ήταν πάντα, δεν έχεις καμία εμπειρία. Όταν βλέπω ποιος παίρνει συγκεκριμένες δουλειές σήμερα, εκπλήσσομαι…». Σίγουρα πάντως δεν πρέπει να αναφέρεται στον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος ήδη κέρδισε το Conference League αλλά και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αυτό το καλοκαίρι με την Τσέλσι.

Loading

Play