Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του
Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση του ΟΦΗ ο Νέιρα κάτι το οποίο σημαίνει πως ο προπονητής των Κρητικών Νίκος Νιόπλιας θα τον υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.
Αντίθετα, ο Καμάου δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» κάτι το οποίο αναμένεται να ισχύσει και για τον Καστάνιος ο οποίος ακολούθησε και σήμερα θεραπεία. Όσον αφορά τους Μεγιάδο, Τοράλ, και Στάικο κατάφεραν να συμμετάσχουν σε ένα μέρος της προπόνησης.
Να θυμίσουμε πως ο Λάζαρος Λάμπρου δε θα αγωνιστεί λόγω του ότι είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και βάσει συμφωνίας δεν έχει δικαίωμα να παίξει.
Δείτε επίσης: Λάσο: «Θα αποφασίσουμε αν θα παίξουν οι Τέιλορ και Γιουλ»
- Ο Τραμπ ετοιμάζεται να επικαλεστεί τον νόμο περί εξέγερσης για να αναπτύξει την Εθνοφρουρά [βίντεο]
- Η παλαιστινιακή σημαία κοσμεί τα Μετέωρα
- Ο ΟΗΕ καταδικάζει την υποκρισία σχετικά με τις δεσμεύσεις για τις γυναίκες και τα αποτελέσματά τους
- Βενεζουέλα: Προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ για πιθανή επίθεση ακροδεξιών στην πρεσβεία τους
- ΗΠΑ: 5.000 Κουβανοί συμμετέχουν στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αναφέρει η Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr