Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του
Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση του ΟΦΗ ο Νέιρα κάτι το οποίο σημαίνει πως ο προπονητής των Κρητικών Νίκος Νιόπλιας θα τον υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.
Αντίθετα, ο Καμάου δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» κάτι το οποίο αναμένεται να ισχύσει και για τον Καστάνιος ο οποίος ακολούθησε και σήμερα θεραπεία. Όσον αφορά τους Μεγιάδο, Τοράλ, και Στάικο κατάφεραν να συμμετάσχουν σε ένα μέρος της προπόνησης.
Να θυμίσουμε πως ο Λάζαρος Λάμπρου δε θα αγωνιστεί λόγω του ότι είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και βάσει συμφωνίας δεν έχει δικαίωμα να παίξει.
Δείτε επίσης: Λάσο: «Θα αποφασίσουμε αν θα παίξουν οι Τέιλορ και Γιουλ»
- Σωκράτης Φάμελλος: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της μάχης της Ηλεκτρικής
- Η Γιουβέντους ολοκληρώνει την αγορά του Κέλι
- Επίσκεψη της Συντονίστριας του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Διδυμότειχο: Ενίσχυση πολιτισμού και ανάπτυξη
- Η γλυκόπικρη νοσταλγία του Γουές Άντερσον: Μια αναδρομική έκθεση στο Design Museum του Λονδίνου
- Ο Τραμπ θέλει να «τελειώσει» τον πόλεμο στη Γάζα – Σχέδιο με συμμετοχή Χαμάς, άρνηση από Νετανιάχου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr