Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (18/4, 18:00) με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ (θέσεις 5-8). Ο προπονητής Χρήστος Κόντης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ταξιάρχη Φούντα και Γιάννη Χριστόπουλο, καθώς ο πρώτος δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και έμεινε προληπτικά εκτός. Στην αποστολή της ομάδας επιστρέφουν οι Μπόρχα Γκονθάλεθ και Χουάν Νέιρα.
Μετά την τελευταία προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο Χρήστος Κόντης άφησε εκτός αποστολής τους Άαρον Ισέκα (ατομικό πρόγραμμα), καθώς και τους Φούντα, Μπαίνοβιτς, Χριστόπουλο, Καλαφάτη, Καινουργιάκη και Χνάρη.
Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται οι Λίλο, Χριστογεώργος, Κατσίκας, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αθανασίου, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Πούγγουρας, Κρίζμανιτς, Κοντεκά, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Αποστολάκης, Βούκοτιτς, Κανελλόπουλος, Νέιρα, Ρομάνο, Σενγκέλια, Νους, Θεοδοσουλάκης και Σαλσέδο.
![]()
