Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ στο Κάουνας, επιστρέφει ο Τζόσεφ

Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ στο Κάουνας, επιστρέφει ο Τζόσεφ

Χωρίς τον σούπερ σταρ του Σάσα Βεζένκοφ και χωρίς τον βασικό σέντερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει στο Κάουνας ο Ολυμπιακός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (25/2, 20:00) με τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ακούει στο όνομα Κόρι Τζόσεφ.

Αναφορικά στις δύο σημαντικές απουσίες, στον Ολυμπιακό έκριναν πως αμφότεροι χρειάζεται να μείνουν εκτός για ν’ αποθεραπευθούν. Συγκεκριμένα, ο Σάσα Βεζένκοφ παραμένει στην Αθήνα, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά στον Σέρβο σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, το κάταγμα που υπέστη στον ημιτελικό Κυπέλλου στον αντίχειρα υποχρεώνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας. Ο Μιλουτίνοφ είχε αγωνιστεί με νάρθηκα απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου στο Ηράκλειο, αν και δεν ήταν σε θέση να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζουν και στους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Όμηρο Νετζήπογλου, καθώς αμφότεροι προπονούνται με την εθνική ενόψει του πρώτου αγώνα με το Μαυροβούνιο στη Sunel Arena (27/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.

Η 12άδα που θα ταξιδέψει στο Κάουνας είναι η εξής: Ουόκαπ, Νιλικίνα, Ουόρντ, Μόρις, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Τζόσεφ, Χολ, ΜακΚίσικ, Τζόουνς, Φουρνιέ.

Loading

Play