Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο δεκάλεπτο, ενεργοποιώντας την άμυνά του και αποκτώντας μια σημαντική διαφορά απέναντι στη Βιλερμπάν. Στο φινάλε, οι Πειραιώτες διατήρησαν την ψυχραιμία τους και «τελείωσαν» το παιχνίδι, κερδίζοντας με 82-74 στην «LDLC Arena» στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Euroleague.
Με αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τη Φενερμπαχτσέ στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 23-12, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ενισχύοντας τη θέση τους για το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Σάσα Βεζένκοβ ξεχώρισε με 21 πόντους, ενώ εξαιρετική απόδοση είχαν επίσης οι Τάιλερ Ντόρσεϊ με 13 πόντους και ο Ντόντα Χολ, ο οποίος πρόσφερε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ στην ομάδα του.
Τα δεκάλεπτα: 24-25, 39-47, 58-61, 74-82
![]()

