Επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» ο 25χρονος
Στην ομάδα που ανήκει, δηλαδή στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει ο Μαμαντού Κανέ από τη Νέα Γουινέα, ενώ οι Πειραιώτες τον παραχώρησαν δανεικό το καλοκαίρι στη Νέφτσι Μπακού.
Ωστόσο ο 25χρονος ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής του ομάδας στο Κόπα Άφρικα, θα επιστρέψει από τώρα στους «ερυθρόλευκους» και θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών.
Βάσει λογικής ο 25χρονος θα φθάσει στην Αθήνα μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά και θα μπει άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.
Δείτε επίσης: Super League: Απολογούνται οι ΠΑΕ Άρης και Ατρόμητος
- Σωκράτης Φάμελλος: Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η διερεύνηση παρανομιών
- Προειδοποίηση σχετικά με φάρμακο κατά της τριχόπτωσης που μπορεί να προκαλέσει αυτοκτονικές σκέψεις
- Εξελίξεις που σοκάρουν στη σειρά του MEGA Ταμπού
- Μερτς για μεταναστευτικό: «Δεν έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γερμανία – Πιο εντατικοί έλεγχοι στα σύνορα»
- BHMAGAZINO: Κυριακή με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο εξώφυλλο