Σήμερα Δευτέρα (16/8) αναμένεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ την επόμενη εβδομάδα (20/8) θα ακολουθήσει και ο «αργυρός» Ολυμπιονίκης, Μουσταφά Φαλ, που βρίσκεται ακόμα σε άδεια.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (15/8) και ο Χασάν Μάρτιν προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.
Ο @HassTheGreat έφτασε στην Ελλάδα! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/m3NljegyDt
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) August 15, 2021
Ο Αμερικανός θα ετοιμαστεί για τη δεύτερη σεζόν του στο ΣΕΦ μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε την περσινή σεζόν, μέχρι να τραυματιστεί και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Να επισημανθεί πως ο Αμερικανός σέντερ και φέτος θα έχει το ρόλο του βασικού πενταριού της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού πέρυσι μέχρι και τον τραυματισμό του έδειξε πολύ καλά στοιχεία ως rookie στην Ευρωλίγκα και φάνηκε να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι ξένοι του Ολυμπιακού φτάνουν ο ένας μετά από τον άλλο στην Αθήνα, καθώς η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021/22 πλησιάζει.
Τη Δευτέρα (16/8) θα πατήσει αθηναϊκό έδαφος και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Δείτε επίσης: Η Μπορντό «έκλεψε» το βαθμό στο «Βελοντρόμ»
- Ισοπαλία στην πρεμιέρα του Άρη υπό την καθοδήγηση Χιμένεθ
- Αύξηση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στη Βαλτική μετά τις υπερπτήσεις drones στη Δανία
- Ο Σον Πεν υποστηρίζει ότι η πολιτική σκηνή χρειάζεται άτομα όπως ο Τσάρλι Κερκ, παρά τις διαφωνίες του μαζί του
- Σοβαρός τραυματισμός βρέφους σε παιδικό σταθμό στον Αυλώνα: Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία
- Η Μπριζ ανατρέπει τη Σταντάρ Λιέγης με πρωταγωνιστή τον Τζόλη