Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 5-3 του Παναθηναϊκού για το Attica Cup – Από δύο γκολ οι Φλέγκας και Κυριακού, ένα ο Τριανταφυλλίδης.
Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Attica Cup, η Κ11 του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού με 5-3.
Οι Φλέγκας και Κυριακού πέτυχαν από δύο γκολ, ένα πέτυχε επίσης ο Τριανταφυλλίδης, ενώ ο Ολυμπιακός είχε και δύο δοκάρια!
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μιχαλόπουλος, Κοτρομάγιας, Σιδηρόπουλος, Λίλας, Τασιουλής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κυριακού, Φλέγκας.
Αγωνιστήκαν επίσης και οι Κουτσομπίνας, Καραδήμας, Δρίτσας, Σταυρόπουλος, Μάλφας.
Δείτε επίσης: Πόλο – Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη
- Προθεσμία απολογίας για ζευγάρι που φέρεται να βίασε 10χρονη
- Χ. Δούκας: «Συλλυπητήρια στον Αντώνη Σαμαρά και στην οικογένειά του για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης»
- Χάρι Κέιν: «Η σύνδεση με τον Σον είναι μοναδική»
- Ταξιτζής επιτέθηκε σε δύο Γάλλους στον Πειραιά – Τους πήρε 800 ευρώ και εξαφανίστηκε
- Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απαντά για τη μεταφορά της Λένας Σαμαρά από το «Σισμανόγλειο» στον «Ευαγγελισμό»
Ακολουθήστε το politic.gr GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr