Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Άλεξ Μουμπρού, αναδεικνύει τον Ολυμπιακό ως την κορυφαία ομάδα της φετινής σεζόν, ενόψει του Final-4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στην Αθήνα (22-24/5). «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα αυτή τη σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η ομάδα έχει δείξει σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
«Περιμένουμε σπουδαίο μπάσκετ με τους καλύτερους παίκτες και σίγουρα θα απολαύσουμε τους αγώνες», ανέφερε ο Μουμπρού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία δύο ισπανικών ομάδων στο Final-4, λόγω της προσωπικής του σχέσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια.
Αναφερόμενος στον Ζαν Μοντέρο, ο Μουμπρού τόνισε: «Είναι νέος και παίζει απίστευτο μπάσκετ», υπογραμμίζοντας τη σημασία του για την πορεία της Βαλένθια στο τουρνουά. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η προσοχή πρέπει να εστιάζεται στην απόδοση των ομάδων στο Final-4.
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μουμπρού σημείωσε ότι οι τραυματισμοί των Άλεξ Λεν και Βάλτερ Ταβάρες αποτελούν σοβαρό πρόβλημα, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εμπειρία της ομάδας θα τους βοηθήσει να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.
![]()
