Ολυμπιακός: ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις Χολ, Τζόουνς, Γουόρντ, ΜακΙντάιρ και Μπουρνελέ

Ολυμπιακός: ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις Χολ, Τζόουνς, Γουόρντ, ΜακΙντάιρ και Μπουρνελέ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από τις εργομετρικές εξετάσεις των παικτών της, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το μεσημέρι της Πέμπτης (21/8). Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν ότι οι Ντόντα Χολ, Ταϊρίκ Τζόουνς, Τάισον Γουόρντ, Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Γιώργος Μπουρνελές ολοκλήρωσαν σήμερα (21/08) τις προγραμματισμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις τους.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν χθες (20/8) το πρώτο ραντεβού για τις εργομετρικές εξετάσεις, χωρίς να συμμετέχουν όσοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους. Σήμερα (21/8) πέρασαν και τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν από την έναρξη κάθε σεζόν.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας θα δώσει το πρώτο του φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, στις 30 Αυγούστου, πριν από τη συνέχεια της προετοιμασίας του. Ακολουθεί η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο 6ο Crete International Basketball Tournament, από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο «International Basketball Tournament Cyprus» «Νεόφυτος Χανδριώτης», στο κυπριακό έδαφος. Από τις 18-19, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρώτο Super Cup της Euroleague.

Στις 24 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, ενώ το ελληνικό Super Cup παραμένει και φέτος στόχος για την ομάδα του Πειραιά, στις 26-27/9. Στις 29 Σεπτεβρίου, το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας και την 1η Οκτωβρίου τη Βίρτους Μπολόνια.

Loading

Play