Η FIFA βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την UEFA για το θέμα και η απόφαση μπορεί να ληφθεί αργότερα σήμερα
Η FIFA πρόκειται να αποκλείσει τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας από το διεθνές ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας, λόγω της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία, όπως δήλωσε στο Reuters μια πηγή, που γνωρίζει τις σχετικές διεργασίες.
Η FIFA βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την UEFA για το θέμα και η απόφαση μπορεί να ληφθεί αργότερα σήμερα. Η UEFA πρόκειται να πραγματοποιήσει συνεδρίαση που θα αρχίσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), για να αποφασίσει για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το ρωσικό ποδόσφαιρο.
Η Ρωσία είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί την Πολωνία στα play off για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις 24 Μαρτίου, όμως η πολωνική ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι θα αρνηθεί να παίξει εναντίον της ρωσικής ομάδας.
Η αναστολή θα αφορά όλες τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της γυναικείας ομάδας, η οποία πρόκειται να παίξει στο EURO 2022 της UEFA, στην Αγγλία τον Ιούλιο.
- ΟΗΕ: Ο Μαχμούντ Αμπάς θα απευθυνθεί στη Γενική Συνέλευση μέσω διαδικτυακής ομιλίας
- Κάγια Κάλας: Σημαντική πρόκληση η παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τη Ρωσία
- Eurovision: Η Αυστρία καταδικάζει τα πολιτιστικά μποϊκοτάζ ως ανοήτα και μάταια
- Ψεύτικη απειλή για βόμβα στο εμπορικό κέντρο River West
- Βόλος: Αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης