Ουζουνίδης: Ετοιμότητα και πάθος για την πρόκριση

Ουζουνίδης: Ετοιμότητα και πάθος για την πρόκριση

Μπορεί ο Άρης να μην είναι ακόμη στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί ο προπονητής του, ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ενόψει του πρώτου αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου του Conference League με την Αράζ ότι περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν με πάθος και πίστη την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Έχω αντιμετωπίσει και την Γκαμπάλα, οπότε ξέρω πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν αυτές οι ομάδες. Εάν δεν μπεις σοβαρός στο παιχνίδι και δεν είσαι σωστά προετοιμασμένος, περιμένω ένα δύσκολο ματς». Έχουμε δει τον αντίπαλο σε περσινά ματς και στα φετινά φιλικά.

«Η Αράζ είναι διαφορετική και προέρχεται από καλή χρονιά. Ο προπονητής της κάνει καλή δουλειά. Έχει μία πειθαρχημένη ομάδα με τις γραμμές κοντά και σωστές αποστάσεις στην άμυνα», ανέφερε σχετικά με την αντίπαλο της ομάδας του από το Αζερμπαϊτζάν.

Αναφερόμενος στην ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης τόνισε: «Ναι, έχω καταλήξει. Μίλησα με τα παιδιά, ξέρουν πόσο πρέπει να αγωνιστούν και δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Πολλοί παίκτες ήρθαν αργά, μερικοί λιγότερο από μία εβδομάδα μαζί μας.

Η εμπειρία τους, όμως, θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της ετοιμότητας. Πρέπει να διαχειριστούμε τον χρόνο και η εξέλιξη του ματς θα μας οδηγήσει σε αποφάσεις. Όσοι παίξουν πρέπει να δώσουν το 100%, όσο και να αγωνιστούν», υπογράμμισε ο 56χρονος προπονητής.

Οι Αζέροι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Έλληνα προπονητή για το επίπεδο ποδοσφαίρου στην χώρα τους. «Ξέρουμε την Καραμπάγκ και τη Νέφτσι, όπως και τη Νίρα. Κάθε χρόνο αυτές οι ομάδες αναβαθμίζονται. Δεν είναι όπως πριν 10-15 χρόνια. Έρχονται καλοί παίκτες στο Αζερμπαϊτζάν. Το ίδιο και η Αράζ, που έχει αρκετούς ξένους παίκτες. Όλες οι ομάδες ανεβάζουν το επίπεδό τους».

Loading

Play