Κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Μελισσανίδη να καλύπτει όλο το ποσό.
Πρόκειται για πόσο που έπρεπε να εισρεύσει στην εταιρία, για να καλυφθεί μέρος του οικονομικού ανοίγματος.
Για να γίνει αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, κάτι που συνέβη και τυπικά πρόσφατα, με το 80% να περνάει στην ιδιοκτησία της οικογένειας Μελισσανίδη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Νέα αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, που έλαβε χώρα στις 3/3/2022.
Το ποσό της ανωτέρω αύξησης καλύφθηκε ολοσχερώς από τη μέτοχο DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD, συμφερόντων Γεωργίου Μελισσανίδη.
Μετά την ανωτέρω αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται σε έντεκα εκατομμύρια εκατόν τριάντα χιλιάδες εφτακόσια ευρώ (11.130.700,00) ευρώ και διαιρούμενο σε ένα εκατομμύριο εκατό δεκατρείς χιλιάδες εβδομήντα (1.113.070) μετοχές ονομαστικής αξίας 10,00 ευρώ έκαστη».
Δείτε επίσης: Δείτε ζωντανά την συνέντευξη τύπου των Λουτσέσκου – Βιεϊρίνια
- Συγκινητικό αντίο από Μπαπέ στον Ντεσάν πριν το Μουντιάλ 2026
- Προστασία καταθέσεων: Νέες ρυθμίσεις για αποφυγή κατασχέσεων
- Σημαντική αλλαγή στρατηγικής: Γιατί το Ιράν στοχοποιεί το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ;
- Η Τσέλσι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή του Ρότζερς με 137,6 εκατ. ευρώ
- Στην Αθήνα ο Ρικ φαν Ντρόνγκελεν για τον Παναθηναϊκό
![]()
