Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας χωρίς καμία ενόχληση και πλέον υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου
Το μοναδικό πρόβλημα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ήταν σήμερα (8/3) ο καιρός. Στο χιονισμένο τοπίο της Νέας Μεσημβρίας χρησιμοποιήθηκαν κόκκινες μπάλες και υπήρξε εντατικός καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου για να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα.
Ο Μιτρίτσα ακολούθησε πρόγραμμα τακτικής, χωρίς έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς για να μην υπάρξει -λόγω και των καιρικών συνθηκών- κάποιος ανεπιθύμητος τραυματισμός. Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι με την Γάνδη την προσεχή Πέμπτη (10/3) το απόγευμα (19:45).
Αύριο, Τετάρτη (9/3) έχει προγραμματιστεί για τις 14:30 η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ενώ λίγο νωρίτερα θα μιλήσει εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Πιο νωρίς στις 11:00 συγκεκριμένα, στη Νέα Μεσημβρία θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του «Δικέφαλου» που θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στους δημοσιογράφους.
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Έως το 2024 θα παραμείνει ο Λέμος
- Σοκ από την ανακάλυψη: Μωρά που άλλαξαν στο μαιευτήριο 38 χρόνια πριν
- Γιορτάζουν σήμερα 19 Ιουλίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Επείγουσα προειδοποίηση ασφαλείας από τις ΗΠΑ για ταξίδια λόγω Ιράν
- Συναντήθηκαν Κάγια Κάλας και Έλληνας διοικητής της επιχείρησης «Ασπίδες» στη φρεγάτα Bergamini
- Η επικίνδυνη κλιμάκωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν: Μια προσωπική βεντέτα που απειλεί τις ΗΠΑ
![]()
