Χορηγός της «Ένωσης» για άλλη μια χρονιά η Λουξ
Για άλλη μια χρονιά θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΚ και Λουξ όπως ανακοίνωσε επίσημα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με την Λουξ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η Νο1 Ελληνική εταιρεία αναψυκτικών αποτελεί Επίσημο Αναψυκτικό της ομάδας για όγδοη συνεχόμενη σεζόν!
Με την επέκταση της συνεργασίας, η Λουξ συνεχίζει να στηρίζει την ΑΕΚ και να επιλέγει να προβάλλεται μέσα από την επικοινωνιακή της πλατφόρμα εντός και εκτός γηπέδου, αποτελώντας έτσι στρατηγικό συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ στη νέα εποχή της ομάδας μας.
Τα αναψυκτικά της Λουξ θα δροσίζουν τους παίκτες και την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αλλά και τις ημέρες των αγώνων. Η Λουξ παραμένει η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ και των φιλάθλων της.
Δείτε επίσης: Μπάγερν Mονάχου: Με σημαντικές απουσίες στην Πορτογαλία
- Σφοδρές επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ: 150 στόχοι σε 48 ώρες
- Αυθημερόν είσοδος και έξοδος της εθνικής Ιράν για το Μουντιάλ 2026
- Εργασιακή επισφάλεια στην Ευρώπη: Πώς οι προσωρινές θέσεις εργασίας γίνονται μόνιμες
- Σοκαριστική καταγγελία από Αγίους Αναργύρους: Ενδοοικογενειακή βία και αδιαφορία από τις Αρχές
- Αναταραχή στον Κόλπο: Το Ιράν πλήττει Κουβέιτ και Μπαχρέιν μετά από αμερικανικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

