ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι φίλαθλοί μας να δείξουν σεβασμό στην έδρα του τελικού»

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Conference League (29 Μαΐου, ΑΕΚ Arena), η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε με ανακοίνωσή της από τον φίλαθλο κόσμο της που θα βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να επιδείξει απόλυτο σεβασμό.

propoli

Η διοίκηση καλεί τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να προστατεύσουν με την παρουσία τους το όνομα και το κύρος του συλλόγου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σε έναν ιστορικό αγώνα για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι του πειραϊκού συλλόγου καλούνται να σταθούν στο ύψος της περίστασης και να υποστηρίξουν τους παίκτες μόνο με τη φωνή τους, χωρίς να προξενήσουν φθορές στην εγκατάσταση, τις οποίες, εάν υπάρξουν, θα αποκαταστήσει η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι τυχεροί φίλαθλοί μας που θα βρεθούν στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena», για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League, θα δείξουν απόλυτο σεβασμό στην έδρα του τελικού.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα ζήσουν αυτήν την κορυφαία στιγμή του Συλλόγου προστατεύοντας με την παρουσία τους το κύρος του Θρύλου στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα γιορτάσουν την ιστορική παρουσία μας σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και την ασταμάτητη φωνή μας, θα βάλουμε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, για να τους ωθήσουμε στη νίκη! Ταυτόχρονα οι φίλαθλοί μας για μία ακόμα φορά θα απολαύσουν τον παγκόσμιο θαυμασμό για τον τρόπο που βοηθούν την ομάδα μας.

Μπροστά σε ποδοσφαιρικούς Θρύλους του παρελθόντος μας, μπροστά σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, θα δείξουμε το «ερυθρόλευκο» μεγαλείο του Συλλόγου μας!

Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά ή φθορά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί. Και αν υπάρξει θα είναι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα αναλάβει το κόστος.

Οφείλουμε ΟΛΟΙ να σταθούμε στο ύψος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που σηκώνει στις πλάτες του το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε όλοι να διαφημίσουμε τον τόπο μας και με οδηγό τον εκπληκτικό τελικό του UEFA Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια, η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει έναν ακόμα μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό!

Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει μια αξέχαστη ποδοσφαιρική γιορτή!».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading