Παναιτωλικός: Ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον Γιάννη Πετράκη

Παναιτωλικός: Ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον Γιάννη Πετράκη

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Παναιτωλικό, έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, ο Γιάννης Πετράκης μέσω δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της αγρινιώτικης ΠΑΕ, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της ομάδας Φώτη Κωστούλα και όλα τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στον σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Πετράκη: 

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φώτη Κωστούλα για την ευκαιρία που μου έδωσε να αποτελέσω μέρος της ιστορίας αυτής της σπουδαίας ομάδας. Ευχαριστώ και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί αυτά τα δύο χρόνια – για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη θέληση που έδειξαν σε κάθε στιγμή.»

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Μπελεβώνη, τον κ. Μάκη Μπελεβώνη και τον κ. Μάρκο Μαρκόφσκι για τη συμπεριφορά τους απέναντί μου και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό και, κυρίως, στους άμεσους συνεργάτες μου για τη συνέπεια, τη σκληρή δουλειά και το καθημερινό τους ήθος.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό που εισέπραξα σε όλη αυτή τη διαδρομή. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Φαβορί για τη διαδοχή του κρητικού τεχνικού είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είχε εργαστεί στον Παναιτωλικό την περίοδο 2021-2023.

Loading

Play