Η ΠΑΕ Παναθηναικός με ανακοίνωση της αποχαιρετά τον πρώην προπονητή της ομάδας που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετάει με οδύνη τον Ίβιτσα Όσιμ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο εκλιπών διατέλεσε προπονητής του Τριφυλλιού από το καλοκαίρι του 1992 έως τα μέσα Μαρτίου του 1994. Υπό την καθοδήγηση του Όσιμ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 1992-1993 και το Σούπερ Καπ Ελλάδας τον Αύγουστο του 1993. Ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με γνώσεις, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον Παναθηναϊκό.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου Χάντμπολ από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας – (pics & vid)
- Ο πόλεμος του Μπάιντεν μετατρέπεται σε πόλεμο του Τραμπ, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Σορός εντοπίστηκε στη Γαλλία κοντά στην εξαφάνιση 11χρονης – Συνελήφθη ύποπτος με προηγούμενες κατηγορίες
- Αμφίβολη η συμμετοχή Σλούκα και Ρογκαβόπουλου στον 2ο τελικό
- Βουλευτής στη Βρετανία μηνύει την xAI του Μασκ για γυμνές φωτογραφίες που δημιούργησε το Grok
- Επείγουσα επιστολή Κυρανάκη προς τον δήμαρχο Καλαβρύτων για τον Οδοντωτό
![]()

