Ποιους δεν θα έχει μαζί του ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης δοκιμάζεται αύριο ο ΠΑΟΚ για λογαριασμό της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-2022. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης έκανε γνωστή την «ασπρόμαυρη» αποστολή, χωρίς να υπολογίζει στους τρεις τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα.
Αναλυτικά από το paokfc.gr:
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (30.10, 19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22.
Την Παρασκευή (29.10) το αγωνιστικό τμήμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με μία προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης και τις στατικές φάσεις.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπείες.
Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε τις επιλογές του οι οποίες αποτελούνται από τους:
Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς,Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.
Δείτε επίσης: Λίβερπουλ: Παίζει ο Κεϊτά με Μπράιτον – Eκτός Φαμπίνιο και Τιάγκο
- Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στο Παγκράτι – Διακοπή κυκλοφορίας στη Σπ. Μερκούρη
- Αγορά κατοικίας: Νέα έκθεση της Eurobank αποκαλύπτει αύξηση 55% στις τιμές των διαμερισμάτων μέσα σε πέντε χρόνια
- Κυρ. Μητσοτάκης: Βήμα-βήμα χτίζουμε την ΕΡΤ την οποία θέλουν οι Έλληνες πολίτες
- Στρατηγικές προσεγγίσεις στην ελληνοτουρκική σχέση: Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαληνάκη
- Νετανιάχου: Εντατική στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα για την ήττα της Χαμάς
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr