Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή της Κ19, κλείνοντας το πρωτάθλημα στην Κ15, με δύο σημαντικές νίκες επί του Ολυμπιακού.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΜια Κυριακή γεμάτη επιτυχίες για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς η Κ19 του Πέτρου Τσιαπακίδη επικράτησε με 2-1 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, διατηρώντας διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος. Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στους τίτλους σε επίπεδο νέων, για πρώτη φορά μετά το 2021. Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο G3, με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Κ19 Βαγγέλη Μόρα και άλλων παραγόντων.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, εξουδετερώνοντας τα «βαριά χαρτιά» του Ολυμπιακού. Με κορυφαίους τους Ντούνγκα, Αβράμπο και Αρετή, η ομάδα καθόρισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με δύο τέρματα. Το δεύτερο γκολ του Αρετή στο 44΄, από μακρινή μεταβίβαση του Μπαλντέ, ήταν ενδεικτικό της στρατηγικής τους.
Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, αποδεικνύει την αξία του στην κατηγορία, με μια εντυπωσιακή νίκη 6-0 επί του Λεβαδειακού, ενώ ο Ατρόμητος συνεχίζει την ανοδική του πορεία, νικώντας τον Άρη με 3-0. Η ΑΕΚ, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ με 2-0, παραμένοντας σταθερά στην τετράδα.
Στην Κ15, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό, εξασφαλίζοντας τον τίτλο με 19 νίκες σε 19 αγώνες. Η ομάδα δείχνει έτοιμη να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς βαθμολογικές απώλειες, με κορυφαίους παίκτες όπως ο Πριόβολος και ο Ίτσκος να ξεχωρίζουν.
![]()
