ΠΑΟΚ: Η θέση του δικεφάλου για τα «στημένα» – «Να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι»

Την πάγια θέση του για τιμωρία όλων των εμπλεκομένων επανέλαβε ο ΠΑΟΚ, σχετικά με τη νέα έρευνα για «στημένους» αγώνες που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε θέση και ζήτησε την τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων, αν αποδειχθεί η ενοχή τους.

propoli

«Προτείνουμε να σταλεί επιστολή στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικεφαλής της αθλητικής δικαιοσύνης Βιργινία Σακελλαροπούλου και στον ποδοσφαιρικό/αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, για την ανάγκη όλων των άμεσων ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το νέο πρωτάθλημα σε SL1 και SL2 να μην έχει σκιές», αναφέρεται αρχικά στη θέση των Θεσσαλονικέων.

«Να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές οι εμπλεκόμενες ομάδες (υποβιβασμός) και οι παράγοντες (ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους με βάση την έρευνα που γίνεται», καταλήγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Εικόνες εγκατάλειψης σε δημόσιους χώρους – Κίνδυνος πυρκαγιάς από τα αγριόχορτα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading