Ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την κατάστασή του
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα χθες κόντρα στη Γάνδη επικρατώντας με 1-0, ωστόσο στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι σε αναμμένα κάρβουνα διότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι έτσι θα κάνει εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν αν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ή όχι.
Η χθεσινή νίκη όπως είναι λογικό έφερε χαμόγελα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ αφού με το 1-0 κατάφερε να αποκτήσει το «πάνω χέρι» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Τώρα πλέον, σειρά έχουν τα play off με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής.
Δείτε επίσης: Καντουρί: «Ιστορικό να προκριθεί ο ΠΑΟΚ!»
- Πανελλήνιες 2026: Σήμερα μετά τις 11:00 ανακοινώνονται οι βάσεις – Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
- Αφροδίτη Νέστορα: «Στοχοποιήθηκα επειδή πολιτεύτηκα με τη ΝΔ»
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Άδειες σε εταιρείες κρυπτοστοιχείων για παροχή υπηρεσιών
- Επιθέσεις Χούθι σε σαουδαραβικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα – Συνεχείς επιθέσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια όλη την ημέρα και αραιές νεφώσεις το βράδυ
![]()
