Πολλά έχουν ακουστεί για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.
Για να σας θυμίσουμε την φάση ο Ζίβκοβτς κόβει την μπάλα προς την περιοχή με τον Βούρο να την βρίσκει στο τάκλιν τόσο με το πόδι όσο και με το χέρι.
Στην συνέχεια της φάσης ο ΟΦΗ βάζει γκολ ωστόσο ο Φωτιάς εμπιστευόμενος το VAR το ακυρώνει δείχνοντας την άσπρη βούλα.
Ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης, Γιώργος Μπίκας, στην έκθεση που απέστειλε στην ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζει ότι ορθός δόθηκε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα τόνισε ότι ο διαιτητής ενήργησε εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον κανονισμό, μιας και το χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ δεν βρισκόταν σε φυσική θέση.
Δείτε επίσης: Σάκκαρη: «Παίζω στο… σπίτι μου, θέλω να πάω μακριά»
- Chikungunya στην Ευρώπη: 46 κρούσματα στη Γαλλία και νέα ελληνική μελέτη για τα κουνούπια
- Σιδηρόδρομος: Η ΡΑΣ έδωσε το πράσινο φως για το ETCS, αλλά κρατά τρεις σοβαρές επιφυλάξεις
- Σοκ στην κατεχόμενη Κερύνεια: το ναυάγιο που άφησε 28 νεκρούς και πολλά αναπάντητα ερωτήματα
- Έχεις τη ζωή σου υπό έλεγχο; Τα έξι σημάδια ενηλικίωσης που ξεχωρίζουν το 2026
- Τουρκία: Τι φοβάται ο Ερντογάν από τις διπλωματικές του επιτυχίες
![]()
