Πολλά έχουν ακουστεί για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.
Για να σας θυμίσουμε την φάση ο Ζίβκοβτς κόβει την μπάλα προς την περιοχή με τον Βούρο να την βρίσκει στο τάκλιν τόσο με το πόδι όσο και με το χέρι.
Στην συνέχεια της φάσης ο ΟΦΗ βάζει γκολ ωστόσο ο Φωτιάς εμπιστευόμενος το VAR το ακυρώνει δείχνοντας την άσπρη βούλα.
Ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης, Γιώργος Μπίκας, στην έκθεση που απέστειλε στην ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζει ότι ορθός δόθηκε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα τόνισε ότι ο διαιτητής ενήργησε εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον κανονισμό, μιας και το χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ δεν βρισκόταν σε φυσική θέση.
Δείτε επίσης: Σάκκαρη: «Παίζω στο… σπίτι μου, θέλω να πάω μακριά»
- Θεσσαλονίκη: Αποχωρεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Σπύρος Πέγκας – Ποιος παίρνει τη θέση του
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζητούν διπλωματικές πρωτοβουλίες και επανεξέταση της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης στη Λιβύη
- Διακοπή ρεύματος σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
- Νέα έρευνα για τον χορό: Η σάλσα μπορεί να βοηθά με το άγχος
- Σοκ στη Γαλλία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί εξαιτίας καταιγίδας
![]()

