ΠΑΟΚ: «Ολοκληρώθηκε του Κώστογλου» από τη Ντόρτμουντ για τη δεύτερη ομάδα

ΠΑΟΚ: «Ολοκληρώθηκε του Κώστογλου» από τη Ντόρτμουντ για τη δεύτερη ομάδα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) την απόκτηση του Χρήστου Κώστογλου από τη Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία αγωνίζεται στη Super League 2. Η μεταγραφή αυτή είχε, ουσιαστικά, προαναγγελθεί μαζί με τη μετακίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από την Τούμπα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Ο Χρήστος Κώστογλου, γεννημένος το 2009, έρχεται από τη Ντόρτμουντ ως ένας πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικός. Είναι Έλληνας διεθνής στις μικρές Εθνικές και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ τον Νοέμβριο του 2026.

Σε ηλικία επτά ετών είχε περάσει από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, πριν μετακομίσει στη Γερμανία, ενώ τότε ήταν συμπαίκτης με πολλά από τα παιδιά του PAOK Academy, με τα οποία θα συναντηθεί ξανά.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Πηγή Φωτό: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Loading

Play