Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ανεβαίνει έναν μεγάλο «Γολγοθά»
Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιάννη Μιχαηλίδη αφού ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα χειρουργηθεί στην Πορτογαλία έτσι ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.
Εδώ και λίγες μέρες η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι θα κρατά ενήμερο τον κόσμο της ομάδας όλο αυτό το διάστημα για το πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του κεντρικού αμυντικού της ομάδας. Στην ιβηρική χώρα τον έχει συνοδεύσει ο προπονητής αποκατάστασης Ανέστης Ασλανίδης. Θυμίζουμε πως ο τραυματισμός του είναι στο γόνατο.
Giannis Michailidis entering the hospital for his knee surgery.
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 4, 2022
Stay strong and come back stronger #PAOK #PAOKfamily pic.twitter.com/L7ozVgug0E
Σήμερα λοιπόν θα γίνει η επέμβαση με τον ίδιο να λέει πως «όλα θα πάνε καλά» ενώ η αποθεραπεία του θα γίνει στη Λισαβόνα. Σε εννέα μέρες θα γυρίσει πίσω στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Here is Giannis sending his message… https://t.co/PVsbhpEfNo
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 4, 2022
Δείτε επίσης: Στην Σύνοδο των Υπουργών Αθλητισμού της ΕΕ στο Λουξεμβούργο ο Λευτέρης Αυγενάκης
- ΕΕ: Οι αντιφάσεις του πυρήνα και η αναγεννημένη Νότια Ευρώπη
- Μια ξεχωριστή βραδιά για τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στο Ολύμπιον
- Η Βρετανία προμήθευσε την Ουκρανία με νέα παρτίδα πυραύλων Storm Shadow
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αποκαλύπτει το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο με την Αλεχάντρα Σίλβα
- QatarEnergy και Exxon: Προειδοποιούν για ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ευρώπη λόγω νομοθεσίας για το κλίμα
![]()
