Για την παρουσία της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο έμπειρος αμυντικός, Θανάσης Παπαγεωργίου, τονίζοντας ότι δεν συγκρίνονται με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άλλη κατηγορία, διεκδικήσαμε επί ίσοις όροις τις πιθανότητές μας στο γήπεδο, αγχώσαμε τον ΠΑΟΚ με δύο κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε και να του βάλουμε δύσκολα».
Kλείνοντας, ο έμπειρος αμυντικός των Θεσσαλών δήλωσε: «Δεν τα καταφέραμε, είμαστε άτυχοι, το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε κατά διάνοια με το δικό μας αλλά παίξαμε στα ίσα και δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα».
Δείτε επίσης: Προκρίθηκε με Άκπομ ο ΠΑΟΚ
- Σοκ στον Ολυμπιακό: Εκτός ομάδας για έναν μήνα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Το 2027 οι διαγωνισμοί για τη δεύτερη ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Ιταλίας, λέει ο Ι. Μάργαρης
- Γαλλία: 217 άτομα στη φυλακή μετά τα βίαια επεισόδια στις διαδηλώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου
- Μπαμ από τον Ολυμπιακό: ανακοινώθηκε ο Κόντσαρ
- FIFA: Αποφάσεις για οικονομικά και διοργανώσεις σε γυναίκες και άνδρες
![]()
