Ο Ρώσος ολιγάρχης Βαλέρι Όιφ, ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Φίτεσε απ’ τον Μάιο του 2018, ανακοίνωσε την Παρασκευή (11/3) πως προτίθεται να πουλήσει τις μετοχές του και να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ολλανδικής ομάδας
«Με πονάει πολύ που φεύγω απ’ τη Φίτεσε με αυτόν τον τρόπο, αλλά με την παρούσα κατάσταση, παίρνω αυτή τη δύσκολη απόφαση προς όφελος του συλλόγου, των εργαζομένων, των φιλάθλων μας, των χορηγών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών», ανέφερε ο Όιφ σε επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου, καταλήγοντας πως «…κοιτάζω πίσω σε μια ιδιαίτερη περίοδο κατά την οποία ένιωθα πάντα πολύ συνδεδεμένος με τον σύλλογο και απολάμβανα τις σπουδαίες εμφανίσεις μας. Η Φίτεσε είναι στην καρδιά μου και αυτό θα ισχύει πάντα για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας».
Δείτε επίσης: Τότεναμ – Φίτεσε, 3-2: «Ήταν ένα τρελό ματς», είπε ο Κόντε στον πρώτο του αγώνα στον πάγκο των «σπιρουνιών»
- Δυσκολίες στην αποχώρηση του Χεζόνια για το ΝΒΑ
- Αγωνία και ετοιμότητα για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ντινάμο Κιέβου
- Ανακαλύψτε το Tiggo 4: Το μικρότερο υβριδικό SUV της Chery που εντυπωσιάζει
- Σφοδρές επιθέσεις στη Οδησσό: Ρωσία πλήττει λιμενικές υποδομές και πλοία
- Παναθηναϊκός: Σεβασμός στον αντίπαλο πριν τον αγώνα με την Πάκσι
![]()
