Παρί: Πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι

Το μέλλον του μακριά από το Παρίσι φαίνεται πως αναζητά ο Λιονέλ Μέσι, καθώς αναμένεται να μην δεχθεί τη μείωση αποδοχών που θα του προτείνει η διοίκηση του συλλόγου, την ίδια ώρα που φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Παρισιού αγωνιστικά πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ακολούθησε η ήττα από τη Λιόν εντός έδρας, με τα αρνητικά αποτελέσματα να είναι συνεχόμενα μέσα στο 2023. Το συμβόλαιο του Μέσι με τους πρωταθλητές Γαλλίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν φέρει προς το παρόν κάποιο αποτέλεσμα.

propoli

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο του προτείνει σημαντική μείωση αποδοχών, με τον Μέσι να μην εμφανίζεται θετικός προς το παρόν στο να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Σύμφωνα με την Equipe οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στο διαζύγιο, καθώς η Παρί θέλει να μειώσει το συμβόλαιο του Αργεντινού κατά 75%, ώστε να συμμορφωθεί με το fair play. Πλέον, τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία, με την Μπαρτσελόνα ήδη να βρίσκεται σε επαφές με τον πρώην αρχηγό της, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στον σύλλογο που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δείτε επίσης: Υψηλότερη η αξία συναλλαγών με κάρτες εκείνης των αναλήψεων μετρητών το 2022

Loading