Για περίπου ένα μήνα θα στερηθεί τον Μάρκο Βεράτι η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ιταλό μέσο να έχει τραυματιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με την Μαρσέιγ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, ο διεθνής χαφ θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι του Champions League με την Λειψία, και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την Σίτι.
Παράλληλα στα παιχνίδια με την Εθνική Ιταλίας δεν θα παίξει με την Ελβετία στη Ρώμη (το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Κατάρ) και στις 15/10 με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.
Δείτε επίσης: Ράσταβατς: «Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό»
- Φρικτή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκότωσε την αδερφή του
- Βρετανία-Γαλλία: Ρεκόρ 1.072 μεταναστών διέσχισαν τη Μάγχη σε μία ημέρα
- Πάνος Ρούτσι: Ψάχνω Δικαιοσύνη, έχω υποσχεθεί στο παιδί μου να εντοπίσω τους δολοφόνους
- «Ασυναγώνιστη Λίβερπουλ επικρατεί στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ»
- Ο Γουανιόνι από την Κένυα κατάκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 800μ.
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr