Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λουίς Ενρίκε έως το 2030, με τον Ισπανό τεχνικό να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας μετά και την ήττα με 2-1 από τη Μονακό. Μαζί του ανανεώθηκαν και οι Φαμπιάν Ρουίθ έως το 2028, Γουίλιαν Πάτσο και Ζοάο Νέβες έως το 2031.
Ο Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι του 2023 και είχε ήδη παρατείνει μία φορά τη συνεργασία του, μέχρι το 2027. Με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει κατακτήσει ήδη αρκετούς τίτλους, ανάμεσά τους και δύο τρόπαια Champions League.
«Αυτή είναι η πρώτη φορά που περνάω τρεις σεζόν στον ίδιο σύλλογο. Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ό,τι τον πρώτο μου χρόνο. Ελπίζω να μείνω στο Παρίσι για πολύ καιρό. Πρέπει να το κερδίσεις. Είναι ένα κίνητρο για να ξεπεράσεις όλα τα αρνητικά πράγματα αυτή τη σεζόν. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών», δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Μονακό.
Η διοίκηση του συλλόγου έχει στραμμένο το βλέμμα της και σε άλλες ανανεώσεις, με επόμενο στόχο το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ, νικητή της «Χρυσής Μπάλας», το οποίο λήγει το 2028, αλλά και εκείνο του Κβίτσα Κβαρατσκέλια, που έχει ισχύ έως το 2029.
![]()
