Ακόμα μια πρόταση ανανέωσης απέρριψε ο Κιλιάν Μπαπέ ο οποίος από ότι φαίνεται θέλει το καλοκαίρι να κουνήσει… μαντίλι.
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στα χέρια της έναν από τους καλύτερους και ταυτόχρονα σε πολύ μικρή ηλικία άσους στον κόσμο, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Οι Γάλλοι επιθυμούν διακαώς να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αλλά ο 23χρονος διεθνής άσος παραμένει αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στη Ισπανία.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση ύψους 160 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει, αλλά η Παρί την απέρριψε.
Την ίδια ώρα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο Μπαπέ έχει απορρίψει και την τρίτη πρόταση των Παριζιάνων, για ετήσιες αποδοχές κοντά στα 40 εκατ. ευρώ!
Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα των «μερένχες».
Δείτε επίσης: Βιτάλ: «Η Λεωφόρος είναι σαν ηφαίστειο»
- Ούγγρος πρωθυπουργός: Η Ουγγαρία πρέπει να αποφύγει την υιοθέτηση του ευρώ καθώς η ΕΕ διαλύεται
- Ο Θ. Δρίτσας αναλαμβάνει την έδρα του Α. Τσίπρα – Μετακομίζει στη Νέα Αριστερά
- Συγκλονιστική παρουσίαση του LLM Care για την υγιή γήρανση στην Θεσσαλονίκη
- Παύλος Μαρινάκης για την παραίτηση Τσίπρα: Κρατάμε αποστάσεις, παρακολουθούμε τις εξελίξεις
- Προϋπολογισμός: Ρυθμός ανάπτυξης 2,4% και πλεόνασμα 2,8% το 2026