Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παίρνοντας ακόμα ένα 20χρονο συνεχίζει το “χτίσιμο” μιας ομάδας με προοπτική για το μέλλον όπως αποδεικνύεται και από την απόκτηση του Γιαμ Μαντάρ.
Η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε σήμερα (18/8) την προσθήκη του 20χρονου Ισραηλινού πόιντ γκαρντ, ο οποίος είχε επιλεγεί στο ντραφτ του ΝΒΑ (Νο 47) από τους Μπόστον Σέλτικς το 2020. Ο Μαντάρ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Παρτιζάν.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Χάποελ Τελ Αβίβ έχοντας 17,1 πόντους, 5,2 ασίστ και 3 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.
Το 2019 ο Γιαμ Μαντάρ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική Ισραήλ κάτω των 20.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ενθουσιασμένος ο Πινέδα με τη νέα του πρόκληση στη Μοντερέι
- Σοκ από τον θάνατο 73χρονου δικηγόρου: Άγριος ξυλοδαρμός αποκαλύπτεται
- Γεωτεχνικές έρευνες ξεκίνησαν στο γήπεδο της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ
- Ρεκόρ τηλεθέασης για τον τελικό του Μουντιάλ 2026 στις ΗΠΑ
- Άγριος ξυλοδαρμός πίσω από τον θάνατο του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου – Βρέθηκε σε λίμνη αίματος, σε εμβρυακή στάση
![]()
