Να δείξει διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει η Άιντραχτ η οποία την Πέμπτη υποδέχεται στην Φρανκφούρτη τον Ολυμπιακό.
«Δεν μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά επειδή δεν κερδίσαμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Γίναμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας χάσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε ξανά γρήγορα και να αναλύσουμε αυτό που δεν κάναμε καλά σήμερα. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο την Πέμπτη», είπε στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου, ο Πασιέντσια.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video«Είμαστε απογοητευμένοι. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόδοση. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη στη συγκέντρωση του παιχνιδιού.
Μετά το ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, αλλά παίξαμε πολύ απλά. Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα, αλλά η απόδοση δεν ήταν αρκετή για να πάρει ένα βαθμό. Αλλά δεν θέλω να μεταφέρω την ήττα μόνο στους παίκτες. Όλοι ευθύνονται, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ίσως θα μπορούσα να είχα παρέμβει λίγο νωρίτερα.
Η Χέρτα είναι η άξια νικήτρια. Δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι σε αμυντικά καλά οργανωμένες ομάδες που είναι ισχυρές. Αυτή είναι η γνώση της σεζόν μέχρι τώρα. Η δουλειά μας είναι να βελτιωθούμε εδώ», είπε από τη μεριά του ο Αστρικός προπονητής της Αϊντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ.
Δείτε επίσης: Παγκόσμιο το ενδιαφέρον για το μεγάλο «ταξίδι» της Ολυμπιακής Φλόγας
- Σοκ στην Κυψέλη: DNA δείχνει ποια παιδιά είναι βιολογικά του ζευγαριού
- Μαραθώνας: Γειτόνισσα της οικογένειας μιλά για τη σορό ηλικιωμένης και την ομολογία της κόρης
- Σφοδρή κόντρα FIFA – UEFA για το σχέδιο ιδιωτικών επενδύσεων και τα αμερικανικά δικαστήρια
- Νέα εποχή στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας μετά την πλήρη ανακαίνιση
- Κλειδώνουν οι μεταγραφές Τεληγιορίδου και Αβραμάκη στο ΠΑΣΟΚ – Μαζί με τον Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
