Παυλίδης: «Με τη Γαλλία θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, χρειάζεται και τύχη»

Στη σημασία της νίκης, αλλά και την καλή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, στάθηκε ο επιθετικός μας, Βαγγέλης Παυλίδης, μιλώντας σε διαδικτυακό ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

propoli

Για το ποια στοιχεία βοήθησαν την Ελλάδα να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία:

«Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ physical παιχνίδι, διότι οι Ιρλανδοί έχουν μία τέτοια ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε τον ρυθμό, κάτι το οποίο καταφέραμε. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά σίγουρα δεν είμαστε 100% ευχαριστημένοι, γιατί μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. 

Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα “χαζό” θα πω γκολ από κόρνερ. Όλη την εβδομάδα μιλούσαμε για τη δυναμικότητα που έχουμε στα κόρνερ. Πάντως ευτυχώς καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη και το τρίποντο, που στο τέλος της ημέρας αυτό μετράει.»

Για το παιχνίδι της ομάδας από τα πλάγια και τους μπακ:

«Είχαμε ένα πλάνο. Η Ιρλανδία έπαιζε με τριάδα στο κέντρο της άμυνας και δεν είχανε εξτρέμ. Ήταν φυσιολογικό η ομάδα να επιτεθεί από τα πλάγια. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό και το που είχαν την αδυναμία. Κάποιες φορές βγήκε, μερικές άλλες όχι. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πήραμε το τρίποντο, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη.»

Για το ματς με τη Γαλλία και το ποιος είναι ο στόχος:

«Όταν παίζεις με μία τέτοια ομάδα δεν κοιτάς ποιος είναι ο στόχος. Το βασικό είναι να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις την τύχη εκείνη τη μέρα να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να πω ποιο θα είναι αυτό.»

Για τον κόσμο που στήριξε την Εθνική:

«Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ελπίζουμε να είναι πάντα γεμάτα τα γήπεδα. Γνωρίζουμε το θέμα που έγινε με τα εισιτήρια. Ελπίζω να έχουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στα επόμενα ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος ήρθε ξανά στα γήπεδο, δεν γνωρίζω πόσος ακριβώς ήταν. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Μακάρι να το γεμίσουμε το γήπεδο και ο κόσμος να είναι ξανά εδώ για να τον κάνουμε χαρούμενο, διότι αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θέλουμε.»

Δείτε επίσης: Άλεξιτς: «Πέτυχα ρεκόρ ζωής, αξίζει τη Super League ο Ηρακλής»

Loading