Πέδρο Μαρτίνς: «Θέλω να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί»

O Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων», δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του

    Αναφερόμενος στα συμπεράσματα του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που έγινε στην Αυστρία, ο έμπειρος τεχνικός, επεσήμανε: «Οι προετοιμασίες είναι πάντα σημαντικές. Κρατάω πολύ σημαντικά πράγματα από αυτήν την προετοιμασία. Ουσιαστικά κρατάω την ίδια ιδέα που είχα στο τέλος της περασμένης χρονιάς, οπότε και είχα δει κάποια πράγματα τα οποία ήθελα να ελέγξω στην προετοιμασία. Κρατάω θετικά συμπεράσματα.»

propoli

«Σίγουρα οι παίκτες, ήλθαν με άλλο πνεύμα, πιο θετικό από πέρυσι. Και η φυσική τους κατάσταση είναι καλύτερη από πέρυσι. Προερχόμαστε από δύσκολη χρονιά. Ήταν λοιπόν σημαντική προετοιμασία για να βγάλω συμπεράσματα και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Ηθελα η ομάδα, να γίνει πιο ανταγωνιστική. Είναι αυτό που μας έλειπε πέρυσι, τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Αυτό εξαρτάται και από το να είμαστε πιο επιθετικοί. Είναι κάτι στο οποίο ήθελα να δουλέψω. Αυτό θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς

«Είχαμε θετικά πράγματα πέρυσι, θέλω να τα κρατήσω, αλλά θέλω να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε από την αρχή το σύνολο των παικτών που θα ήθελα για όλην την χρονιά. Δεν το λέω ως παράπονο. Εννοώ, ότι έτσι είναι η αγορά, έτσι είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε και δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε παίκτες που δεν είναι στην ομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε όπως είμαστε τώρα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσοι είμαστε μέχρι τώρα, γι’ αυτό κάνουμε και την προετοιμασία. Είναι και οι ημερομηνίες των επίσημων αγώνων που έρχονται σύντομα».  

Δείτε επίσης: Serie A: Ο γιός του Μαραντόνα ζήτησε από τον Ντιμπάλα να υπογράψει στην Νάπολι

Loading