Οριστικά Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα παραταχθεί η Μίλαν στο αυριανό (5/2) ντέρμπι της Serie A με την Ίντερ.
Ο 40χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, τον οποίο αποκόμισε στο ματς με τη Γιουβέντους, και έμεινε εκτός πλάνων του Στέφανο Πιόλι. «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και χωρίς αυτόν. Χρειάζεται να έχουμε τη θέληση και το πνεύμα που μας χαρακτηρίζουν, ειδικά στις δύσκολες στιγμές της σεζόν» τόνισε ο προπονητής των «ροσονέρι», ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον επίσης τραυματία Αντε Ρέμπιτς.
Ο Πιόλι τόνισε ότι το ντέρμπι του Μιλάνου «... έχει μεγάλη βαρύτητα, σημαίνει πολλά για πολλούς λόγους. Είναι το ντέρμπι, μία νίκη δίνει αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ καλή και για τη βαθμολογία», ενώ προέβλεψε ότι «… ο αγώνας θα έχει πολλές προσωπικές μονομαχίες και η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες θα έχει καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι».
- Μπριζίτ Μπαρντό: Στο σπίτι της και αναρρώνει μετά από επιτυχία στη χειρουργική επέμβαση
- Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
- Ιατρική επανάσταση: Ακρίβεια και λιγότερες παρενέργειες στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα με την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία
- Ταυτοποιήθηκε η σορός Ισραηλινού ομήρου που παραδόθηκε από τη Χαμάς
- ΑΕΛ – Ολυμπιακός: Επικεντρώνονται στην επιστροφή στις νίκες οι ερυθρόλευκοι