Πνευμονίδης: Χαρά και ικανοποίηση από τη νίκη του Ολυμπιακού

Πνευμονίδης: Χαρά και ικανοποίηση από τη νίκη του Ολυμπιακού

Ο Σταύρος Πνευμονίδης πρωταγωνίστησε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπρέντα με 3-2, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

Μετά τον αγώνα, ο νεαρός ακραίος επιθετικός της πειραϊκής ομάδας μίλησε στην κάμερα του συλλόγου (Olympiacos TV) και αναφέρθηκε στην απόδοσή του, καθώς και στην πρόοδο της ομάδας στο προπονητικό κέντρο. «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος που τελικά νικήσαμε», δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Φαίνεται ότι, μαζί με τον Λιατσικούρα, ο Πνευμονίδης προωθείται από τον Μεντιλίμπαρ στην ανδρική ομάδα, μετά τους Κωστούλα και Μουζακίτη. «Τελικά πετύχαμε τη νίκη και προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το σχέδιο του προπονητή. Είναι απαιτητικό αλλά και ωραίο», πρόσθεσε.

Loading

Play