Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πέμπτη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League – Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ίδια μέρα την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League.
Ο Λευκορώσος, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως σχετικά ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ και Ολεγκ Μασλιάνκο, 4ος διαιτητής ο Βίκτορ Σίμουσικ και στο VAR οι Ιταλοί, Πάολο Βαλέρι και Φιλίπο Μέλι.
Πολωνός «σφυρίζει» τον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Πέμπτη στην Τούμπα την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa Conference League και ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, όπως σχετικά ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πολωνός, Πιοτρ Λάσικ.
- Δασμοί: Ο Σι ενισχύει την κινεζική οικονομία για διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ από θέση ισχύος
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η πρόκριση στον τελικό απέναντι στην Ίντερ
- Η Παρί Σεν Ζερμέν κερδίζει την Άρσεναλ με 2-1 χάρη στον Χακίμι
- Γουόρεν Μπάφετ: 31 σημαντικά μαθήματα ζωής από τον θρυλικό επενδυτή της Όμαχα
- Ρόδος: Νεκρός ο 63χρονος που αγνοείτο από την 1η Μαΐου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr