Πολυτιμότερος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Μίτριτσα ο οποίος ήταν καταλυτικός στην νίκη του Δικεφάλου με 1-0.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Ατρόμητο, είχε όμως το καθαρό μυαλό και την απαιτούμενη υπομονή, έμεινε συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει ένα ακόμα τρίποντο.
Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και το απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι. Έτρεξε πολύ, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, δημιούργησε φάσεις γι’ αυτόν και τους συμπαίκτες του κι ήταν κομβικός και στο πρέσινγκ της ομάδας.
Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Μιτρίτσα συγκέντρωσε το 50,22% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκρινε με το γκολ την αναμέτρηση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι Ζόαν Σάστρε, που έκανε τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση.
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Κανονικά στην προπόνηση ο Στάνκοβιτς, εκτός ο Αραούχο
- Στιγμές αγωνίας και ανατροπής για τον Άλιμο στο Champions League
- Οι Σίξερς σε αναμονή: Ασαφές το χρονοδιάγραμμα επιστροφής Εμπίντ και Τζορτζ
- Πάνος Ρούτσι: Δεν παραιτούμαι, συνεχίζω μέχρι το τέλος του αγώνα
- Ακινητοποίηση πυροσβεστικού αεροσκάφους Air Tractor στη λίμνη Πηνειού
- Σημαντική συμμετοχή των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της 1ης Οκτωβρίου