Η Πόρτο κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, μετά τη νίκη της στην έδρα της Μπενφίκα, αλλά η γιορτή των οπαδών βάφτηκε με αίμα.
Η Αστυνομία της Λισαβόνας ενημέρωσε πως τα ξημερώματα της Κυριακής (08.05.2022) ένας άνδρας μαχαιρώθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της Πόρτο έξω από το γήπεδο “Ντραγκάο”, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα των “δράκων” για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές, κατά την επιστροφή τους από την έδρα της Μπενφίκα).
Πρόκειται για έναν άντρα 31 χρονών, ο οποίος μαχαιρώθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τα τοπικά Μέσα, μία 28χρονη γυναίκα επίσης τραυματίστηκε σοβαρά έξω από το “Ντραγκάο” και μεταφέρθηκε και αυτή σε νοσοκομείο.
Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται Υπουργείο Στεγαστικής Πολιτικής την επόμενη τετραετία, εκλογές από το 2023
- Γάζα: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ξεκινά εκστρατεία εμβολιασμού 44.000 παιδιών
- Βρετανία: Δύο κρατούμενοι αφέθηκαν κατά λάθος ελεύθεροι από τη φυλακή του Γουόντσγουορθ
- Σχέδιο αποπυρηνικοποίησης με Ρωσία και Κίνα ενδέχεται να προωθήσει ο Τραμπ
- ΗΠΑ: Ζητήματα πτήσεων λόγω απουσιών και έλλειψης προσωπικού εξαιτίας του shutdown
- Γάζα: Ψήφισμα των ΗΠΑ για την ειρηνική λύση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
![]()
